Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caquis F.C KuajasTeam
caquis Tactiek Cutre1
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 44.8
zeer goed Schieten matig
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Misić geeft een lange en hoge pass. Donev kopt de bal weg. Rodríguez Muíños is nu in balbezit. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - KuajasTeam 1:0

15e minuut.
Henry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barkley met een snelle inworp. Donev kan de bal niet met de borst controleren. Donev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ruiz de Lopera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Caramaschi geeft een lange en hoge pass. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - KuajasTeam 2:0

26e minuut.
Caramaschi rent richting de bal. Caramaschi geeft de bal voor. Donev kopt de bal weg. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Kiertszewicz bokst de bal weg. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev onderschept slim de pass. Donev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - KuajasTeam 3:0

32e minuut.
Frątczak trapt de bal weg van het doel. Serek kopt de bal weg. Klungelig pakt Paszczyszyn de bal. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ruiz de Lopera speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal met de wreef. Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ruiz de Lopera heeft problemen om de bal te vangen. Caramaschi met een sublieme pass. Misić rent richting de bal. Misić geeft de bal voor. Donev krijgt zijn hoofd ertegen. Kiertszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 37%, KuajasTeam 63%.
Caquis F.C - KuajasTeam 3:0

47e minuut.
Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños begaat een overtreding. Donev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caramaschi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Peña Zauner geeft een hoge lob. Misić is nu in balbezit. Trueba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trueba krijgt een gele kaart. Misić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caramaschi met een snel genomen vrije trap. Donev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Dunk komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dunk kopt de bal weg. Caramaschi geeft de bal voor. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap. Kiertszewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - KuajasTeam 4:0

57e minuut.
Barkley verovert de bal door een tackle van achteren. Barkley passt de bal met de wreef. Serek speelt de bal door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev schiet op doel. Kiertszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De Sutter rent richting de bal. De Sutter geeft een lange en hoge pass. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - KuajasTeam 5:0

80e minuut.
Serek probeert naar een medespeler te passen. Dunk is nu in balbezit. Dunk geeft de bal voor. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Caramaschi passt de bal in één keer door. Daar is Dunk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunk passt de bal zonder na te denken. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. Kiertszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Puntas passt de bal met de wreef. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramaschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caramaschi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dunk probeert naar een medespeler te passen. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek geeft een lange en hoge pass. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel. Kiertszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Henry de bal. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - KuajasTeam 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 39%, KuajasTeam 61%.
Caquis F.C - KuajasTeam 6:0