Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irmãos Estradeiros-RJ. *DOURADO*
Irmandade Tactiek RONALDO.
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten outstanding
average Passen excellent
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Fontova onderschept slim de pass. Fontova speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:1

3e minuut.
Barrichello is nu in balbezit. Fontova onderschept slim de pass. Fontova speelt de bal door. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar draait met de bal, schiet en ... Zanotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Probocskai rent richting de bal. Probocskai geeft de bal voor. Avelar is nu in balbezit. Avelar geeft de bal voor. Estrada krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zanotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:2

7e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz geeft de bal voor. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Quadros geeft een hoge lob. Fontova kopt de bal weg. Quadros heeft problemen om de bal te vangen. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Walendziuk onderschept slim de pass. Walendziuk passt de bal in één keer door. Fontova rent richting de bal. Fontova geeft de bal voor. Estrada maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kustosz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:3

14e minuut.
Fontova probeert de bal met de borst te controleren. Fontova geeft een lange en hoge pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:4

17e minuut.
Fał is nu in balbezit. Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Avelar geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. Zanotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Fontova passt de bal zonder na te denken. Avelar rent richting de bal. Avelar passt de bal met de wreef. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:5

24e minuut.
Daar is Turulja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avelar onderschept slim de pass. Avelar met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz speelt de bal door. Fontova speelt de bal door. Klungelig pakt Avelar de bal. Avelar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fontova probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:6

34e minuut.
Fontova probeert de bal met de borst te controleren. Fontova met een sublieme pass. Avelar is nu in balbezit. Avelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:7

44e minuut.
Fontova is nu in balbezit. Fontova passt de bal met de wreef. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 86%, *DOURADO* 14%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:7

46e minuut.
Avelar is nu in balbezit. Avelar passt de bal met de wreef. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. Avelar maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kustosz. Avelar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:8

57e minuut.
Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Barrichello rent richting de bal. Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Avelar schiet op doel. Zanotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:9

63e minuut.
Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova rent richting de bal. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Probocskai verovert de bal door een tackle van achteren. Probocskai speelt de bal door. van Persie probeert naar een medespeler te passen. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barrichello kopt de bal weg. Gabelli met een sublieme pass. Fontova met een sublieme pass. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lama passt de bal in één keer door. Avelar is nu in balbezit. Kustosz verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada onderschept slim de pass. Estrada schiet op doel. Zanotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een lange en hoge pass. Avelar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:10

73e minuut.
Schou probeert naar een medespeler te passen. Barón met een sublieme pass. Kustosz rent richting de bal. Avelar onderschept slim de pass. Avelar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:11

75e minuut.
Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Daar is Fontova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontova met een sublieme pass. Avelar heeft problemen om de bal te vangen. Avelar haalt uit met een fantastische trap. Zanotti bokst de bal weg.

79e minuut.
Turulja rent richting de bal. van Persie onderschept slim de pass. van Persie geeft een hoge lob. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avelar rent richting de bal. Avelar schiet op doel. Zanotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:12

80e minuut.
Lama passt de bal in één keer door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Walendziuk met een sublieme pass. Nazyapmaz probeert naar een medespeler te passen. Gabelli probeert naar een medespeler te passen. Avelar is nu in balbezit. Avelar schiet op doel. Zanotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 84%, *DOURADO* 16%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - *DOURADO* 0:12