Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda Gjoernin
laatst Tactiek CDMWA R
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.1 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Dossche probeert naar een medespeler te passen. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Vanmaelsaeke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Gjoernin 0:1

2e minuut.
Butor probeert naar een medespeler te passen. Tollenaere rent richting de bal. Gołembiowski onderschept slim de pass. Gołembiowski schiet op doel. Hanysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dossche neemt de hoekschop. Van de Capelle kopt de bal weg. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel. Hanysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Dullers met de inworp. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vanmaelsaeke trapt de bal weg van het doel. Dullers kopt de bal weg. Gołembiowski rent richting de bal. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Timmermans passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dullers de bal onder controle te krijgen. Bersabé speelt de bal door. Van de Capelle rent richting de bal. Van de Capelle geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Stolec met een harde bal richting middenveld. Amaral kopt de bal weg. Daar is Vanmaelsaeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli passt de bal in één keer door. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli passt de bal met de wreef. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Hanysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Mirończuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bersabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersabé speelt de bal door. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Davenport bereikt de bal nog maar net als eerste. Davenport geeft een lange en hoge pass. Van de Capelle geeft een hoge lob. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski schiet op doel. Hanysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bulteel rent richting de bal. Bulteel met een sublieme pass. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski schiet op doel. Hanysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Hranda rent richting de bal. Hranda passt de bal in één keer door. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiekens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers passt de bal met de wreef. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Hanysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Gjoernin 0:2

39e minuut.
Dossche is nu in balbezit. Dossche met een sublieme pass. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Gjoernin 0:3

40e minuut.
Amaral met een sublieme pass. Dullers is nu in balbezit. Dullers probeert naar een medespeler te passen. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Gjoernin 0:4

43e minuut.
Hranda is nu in balbezit. Amaral verovert de bal door een tackle van achteren. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 82%, Gjoernin 18%.
fc ganda - Gjoernin 0:4

46e minuut.
Van den Bussche komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Van de Capelle met een snelle inworp. Dullers geeft een hoge lob. Gołembiowski kopt de bal weg. Dossche speelt de bal door. Amaral geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Gjoernin 0:5

53e minuut.
Davenport bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreels verovert de bal door een tackle van achteren. Moreels geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hranda controleert de bal met de borst. Amaral verovert de bal door een tackle van achteren. Amaral speelt de bal door. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hanysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

58e minuut.
Tollenaere geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiekens de bal. Moreels is nu in balbezit. Kiekens verovert de bal door een tackle van achteren. Kiekens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Dullers controleert de bal met de borst. Dullers met een sublieme pass. Vanmaelsaeke is nu in balbezit. Gołembiowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Hanysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Gjoernin 0:6

62e minuut.
Gołembiowski is nu in balbezit. Met opzet legt Vanmaelsaeke zijn tegenspeler op de grond. Gołembiowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dullers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dossche geeft de bal voor. Gołembiowski krijgt zijn hoofd ertegen. Hanysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Gjoernin 0:7

68e minuut.
Daar is Dullers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dullers geeft een hoge lob. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski schiet op doel. Hanysek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Van den Bussche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butor rent richting de bal. Bulteel maakt een afschuwelijke overtreding. Bulteel krijgt een gele kaart. Butor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tollenaere neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Van de Capelle speelt de bal door. Gołembiowski is nu in balbezit. Amaral speelt de bal door. Chadli heeft problemen om de bal te vangen. Chadli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 68%, Gjoernin 32%.
fc ganda - Gjoernin 0:7