Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyparktoi f.c anaksiopistoi
ifyoulike Tactiek pipila
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Xuanxuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuanxuan passt de bal in één keer door. Neustädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis rent richting de bal. Lazanakis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Arsakis is nu in balbezit. Grahovac verovert de bal door een tackle van achteren. Rahimić is nu in balbezit. Rahimić geeft een hoge lob. Xuân Sơn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zachopoulos kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bagowski kopt de bal weg. Daar is Neustädter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuanxuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuanxuan geeft de bal voor. Xuân Sơn maakt een snoekduik en kopt de bal. Pires Rodrigues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahimić met een snelle inworp. Lazanakis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xuân Sơn is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
İsmayılzadə geeft de bal voor. Arsakis rent richting de bal. Grahovac maakt een afschuwelijke overtreding. Grahovac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 62%, anaksiopistoi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyparktoi f.c - anaksiopistoi 0:0

52e minuut.
Xuanxuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos is nu in balbezit. Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukalski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Xuân Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahimić rent richting de bal. Rahimić passt de bal in één keer door. Xuân Sơn is nu in balbezit. Xuân Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dostál verovert de bal door een tackle van achteren. Dostál passt de bal met de wreef. Rahimić met een sublieme pass. Arsakis rent richting de bal. Arsakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
İsmayılzadə onderschept slim de pass. Rahimić verovert de bal door een tackle van achteren. Rahimić passt de bal zonder na te denken. Xuân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Sơn schiet op doel. Pires Rodrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rahimić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arsakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - anaksiopistoi 0:1

65e minuut.
Godzina geeft een hoge lob. Rahimić is nu in balbezit. Godzina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahimić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rahimić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Arsakis is nu in balbezit. Grahovac onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahimić. Rahimić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Grahovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Grahovac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zisimatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisimatos passt de bal in één keer door. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos haalt uit met een fantastische trap. Tsivilikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
İsmayılzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsmayılzadə probeert naar een medespeler te passen. Rahimić geeft de bal voor. Arsakis rent richting de bal. Arsakis geeft een hoge lob. Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Godzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis maakt een afschuwelijke overtreding. Godzina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Godzina met een snel genomen vrije trap. Bukalski heeft problemen om de bal te vangen. Bukalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anyparktoi f.c - anaksiopistoi 1:1

86e minuut.
Neustädter passt de bal zonder na te denken. Grahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis verovert de bal door een tackle van achteren. Arsakis geeft de bal voor. Xuân Sơn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 70%, anaksiopistoi 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyparktoi f.c - anaksiopistoi 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Antar passt de bal in één keer door. Arsakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grahovac. Grahovac krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

100e minuut.
Arsakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xuanxuan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. İsmayılzadə kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rahimić de bal onder controle te krijgen. Xuân Sơn is nu in balbezit. Xuân Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - anaksiopistoi 1:2

103e minuut.
Bukalski rent richting de bal. Leotta verovert de bal door een tackle van achteren. Leotta geeft de bal voor. Zachopoulos is nu in balbezit. Zachopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 63%, anaksiopistoi 37%.
Anyparktoi f.c - anaksiopistoi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 67%, anaksiopistoi 33%.
Anyparktoi f.c - anaksiopistoi 1:2