Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubermatt A.S. PRAGA
Pressing Tactiek NEW
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Žugić passt de bal in één keer door. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat passt de bal met de wreef. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale draait met de bal, schiet en ... Vecchione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liangyong controleert de bal met de borst. Liangyong onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft de bal voor. Žugić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel. Vecchione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Alavila rent richting de bal. Alavila passt de bal met de wreef. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 0:1

19e minuut.
Daar is Žugić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žugić draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt McQueen de bal. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap. Vecchione bokst de bal weg. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vecchione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 0:2

21e minuut.
Vecchione met een sublieme pass. Kudzel rent richting de bal. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kupfer is nu in balbezit. Kupfer geeft de bal voor. Takmaz rent richting de bal. Provenzale verovert de bal door een tackle van achteren. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Vecchione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alavila rent richting de bal. Alavila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 0:3

26e minuut.
Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Žugić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žugić passt de bal zonder na te denken. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alavila is nu in balbezit. Mavrocordat is nu in balbezit. Alavila is nu in balbezit. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 0:4

30e minuut.
Liangyong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owczarski speelt de bal door. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel. Vecchione probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vecchione trapt de bal weg. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas geeft de bal voor. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. Vecchione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiziałek probeert de bal aan de voet te houden. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 0:5

33e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal in één keer door. Stanuch heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Fijiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 1:5

36e minuut.
Cedermas met een sublieme pass. Owczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarski geeft een hoge lob. Alavila rent richting de bal. Alavila geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Vecchione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Liangyong rent richting de bal. Liangyong passt de bal met de wreef. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ... Vecchione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 1:6

42e minuut.
Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat met een sublieme pass. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vecchione trapt de bal weg van het doel. Žugić kopt de bal weg. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap. Vecchione werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 74%, A.S. PRAGA 26%.
Tubermatt - A.S. PRAGA 1:6

51e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Stanuch geeft een hoge lob. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen schiet op doel. Fijiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Provenzale rent richting de bal. Žugić is nu in balbezit. Serrano begaat een overtreding. Žugić raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilkanowski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 1:7

57e minuut.
Alavila geeft een lange en hoge pass. Mavrocordat kan de bal niet met de borst controleren. Agnoletti rent richting de bal. Wilkanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkanowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mavrocordat passt de bal in één keer door. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale probeert naar een medespeler te passen. Žugić heeft problemen om de bal te vangen. Žugić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fitrzyk onderschept slim de pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Žugić met een sublieme pass. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel. Vecchione bokst de bal weg.

75e minuut.
Cedermas rent richting de bal. Cedermas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quirijnen de bal onder controle te krijgen. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Serrano speelt de bal door. Mavrocordat is nu in balbezit. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kiziałek onderschept slim de pass. Žugić is nu in balbezit. Žugić passt de bal in één keer door. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap. Vecchione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Stanuch rent richting de bal. Stanuch passt de bal met de wreef. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen draait met de bal, schiet en ... Fijiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - A.S. PRAGA 2:7

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vecchione niet meer kan verder spelen. Ossola komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Žugić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupfer speelt de bal door. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 70%, A.S. PRAGA 30%.
Tubermatt - A.S. PRAGA 2:7