Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Fintak park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 10266
Diorno Diornopietrovsk ks 1906 Sosnowiec
33 Tactiek Fm
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
47.8 gemiddelde waardering 59.3
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Squillaci speelt de bal door. Witschge rent richting de bal. Met opzet legt Dmochowski zijn tegenspeler op de grond. Witschge raakt geblesseerd tijdens het duel. Squillaci wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chodyniecki met een harde bal richting middenveld. Güneştepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Sambruno de bal. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel. Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Clarkson rent richting de bal. Casas speelt de bal door. Squillaci probeert naar een medespeler te passen. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kędziobrody raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aktan komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kalkınç geeft de bal voor. Aktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Squillaci maakt een afschuwelijke overtreding. Squillaci is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aktan raakt geblesseerd tijdens het duel. Lacedêmon komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Wiankowski trapt de bal weg. Lacedêmon kopt de bal weg. Sambruno rent richting de bal. Sambruno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Clarkson speelt de bal door. Dmochowski is nu in balbezit. Witschge verovert de bal door een tackle van achteren. Witschge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ahdut rent richting de bal. Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea geeft een lange en hoge pass. Kaljanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljanac geeft de bal voor. Tortellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Clarkson speelt de bal door. Brękus is nu in balbezit. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Witschge bereikt de bal nog maar net als eerste. Witschge haalt uit met een fantastische trap. Tortellino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 58%, ks 1906 Sosnowiec 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diorno Diornopietrovsk - ks 1906 Sosnowiec 0:0

59e minuut.
Güneştepe met een sublieme pass. Lacedêmon met een sublieme pass. Sambruno rent richting de bal. Sambruno haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - ks 1906 Sosnowiec 1:0

62e minuut.
Aktan geeft een hoge lob. Kalkınç geeft de bal voor. Sambruno rent richting de bal. Sambruno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - ks 1906 Sosnowiec 2:0

63e minuut.
Palásthy komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Aguilar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljanac verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljanac probeert naar een medespeler te passen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Clarkson passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Güneştepe maakt een afschuwelijke overtreding. Güneştepe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 44%, ks 1906 Sosnowiec 56%.
Diorno Diornopietrovsk - ks 1906 Sosnowiec 2:0