Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ursus Warszawa Krzna Lukow
2 Tactiek Taktyka-1
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
57.2 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Fay geeft een hoge lob. Kasimír kopt de bal weg. Klungelig pakt Galuch de bal. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ haalt uit met een fantastische trap. Kuźba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Seccia onderschept slim de pass. Hafft is nu in balbezit. Azim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azim krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kanarellis met de inworp. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czár de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Azim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanarellis met de inworp. Hafft geeft een hoge lob. Czár krijgt zijn hoofd ertegen. Sobkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Fulconi de bal. López Arbesú bereikt de bal nog maar net als eerste. López Arbesú geeft een hoge lob. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Azim verovert de bal door een tackle van achteren. Tellioğlu rent richting de bal. Kanarellis probeert naar een medespeler te passen. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel. Sobkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
López Arbesú speelt de bal door. Hafft is nu in balbezit. Hafft passt de bal zonder na te denken. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár draait met de bal, schiet en ... Sobkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Krzna Lukow 0:1

41e minuut.
Galgóczy probeert naar een medespeler te passen. Hafft rent richting de bal. Hafft passt de bal zonder na te denken. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap. Sobkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góngora komt het veld opgelopen. Muskietorz komt het veld opgelopen. Dimitrescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 57%, Krzna Lukow 43%.
FC Ursus Warszawa - Krzna Lukow 0:1

49e minuut.
Lodyga geeft een lange en hoge pass. Daar is Skup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seccia is nu in balbezit. Bağ rent richting de bal. Bağ draait met de bal, schiet en ... Kuźba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Hafft heeft problemen om de bal te vangen. Hafft passt de bal zonder na te denken. Czár rent richting de bal. Czár draait met de bal, schiet en ... Sobkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Krzna Lukow 0:2

54e minuut.
Inworp. López Arbesú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanarellis speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hafft rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hafft zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czár is nu in balbezit. Czár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dziubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubiński geeft een hoge lob. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft geeft een lange en hoge pass. Onofrei maakt een snoekduik en kopt de bal. Sobkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Krzna Lukow 0:3

67e minuut.
Inworp. Kanarellis met een snelle inworp. Hafft speelt de bal door. Klungelig pakt Czár de bal. Czár schiet op doel. Sobkowicz bokst de bal weg. Czár is nu in balbezit. Czár haalt uit met een fantastische trap. Sobkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kanarellis speelt de bal door. Hafft heeft problemen om de bal te vangen. Hafft passt de bal met de wreef. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Onofrei is nu in balbezit. Tellioğlu is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Sobkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Krzna Lukow 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 58%, Krzna Lukow 42%.
FC Ursus Warszawa - Krzna Lukow 0:4