Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc SlamSY BIANCONERI
ziomek Tactiek Na Futera 2A
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Savaresse kopt de bal weg. Mamoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miodek met een sublieme pass. Savaresse rent richting de bal. Savaresse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Engelke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dubrawski de bal onder controle te krijgen. Todorovski probeert naar een medespeler te passen. Żurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Miodek kopt de bal weg. Millanao is nu in balbezit. Millanao met een sublieme pass. Savaresse rent richting de bal. Savaresse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:1

12e minuut.
Savaresse speelt de bal door. Miodek is nu in balbezit. Savaresse rent richting de bal. Savaresse schiet op doel. Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Wadoń de bal. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis speelt de bal door. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Savaresse rent richting de bal. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek is nu in balbezit. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Lipiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:3

26e minuut.
Dubrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoś verovert de bal door een tackle van achteren. Makoś met een sublieme pass. Millanao is nu in balbezit. Millanao schiet op doel. Lipiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Lipiński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bergier geeft een hoge lob. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Makridakis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Savaresse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miodek wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Wadoń geeft de bal voor. Piţigoi probeert de bal aan de voet te houden. Piţigoi met een sublieme pass. Daar is Żurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurek haalt uit met een fantastische trap. Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Engelke met een sublieme pass. Daar is Makoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makoś passt de bal met de wreef. Miodek geeft de bal voor. Savaresse maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Miodek geeft een hoge lob. Savaresse kopt de bal weg. Miodek met een sublieme pass. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Lipiński bokst de bal weg. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Lipiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc SlamSY 65%, BIANCONERI 35%.
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:4

53e minuut.
Bergier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miodek de bal. Miodek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Savaresse de bal. Savaresse geeft een lange en hoge pass. Lipiński bokst de bal weg.

55e minuut.
Makoś verovert de bal door een tackle van achteren. Makoś passt de bal zonder na te denken. Wadoń onderschept slim de pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wilczyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Millanao de bal. Todorovski begaat een overtreding. Todorovski krijgt een gele kaart. Millanao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miodek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:5

58e minuut.
Inworp. Miodek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergier probeert naar een medespeler te passen. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:6

60e minuut.
Inworp. Łakomiec komt het veld opgelopen. Makoś met een snelle inworp. Perna Bamba is nu in balbezit. Perna Bamba geeft de bal voor. Millanao springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Wilczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Perna Bamba met een sublieme pass. Daar is Savaresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:7

63e minuut.
Todorovski speelt de bal door. Piţigoi rent richting de bal. Bergier begaat een overtreding. Piţigoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Todorovski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Perna Bamba kopt de bal weg. Mamoru probeert de bal met de borst te controleren. Millanao rent richting de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ... Lipiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:8

79e minuut.
Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński geeft een hoge lob. Savaresse rent richting de bal. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. Lipiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:9

82e minuut.
Todorovski speelt de bal door. Klungelig pakt Piţigoi de bal. Matei begaat een overtreding. Piţigoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Todorovski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier verovert de bal door een tackle van achteren. Bergier speelt de bal door. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse schiet op doel. Lipiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc SlamSY 65%, BIANCONERI 35%.
Fc SlamSY - BIANCONERI 0:9