Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trąbki FC Dzikow Tbg
Martino Tactiek mt
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.8 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Szlachcikowski rent richting de bal. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prutton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yaltız passt de bal met de wreef. Filipski is nu in balbezit. Casanova onderschept slim de pass. Yaltız onderschept slim de pass. Yaltız schiet op doel. Chorco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Yaltız kopt de bal weg. Filipski is nu in balbezit. Filipski passt de bal zonder na te denken. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Tarquini onderschept slim de pass. Tarquini geeft een lange en hoge pass. Rózga rent richting de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szlachcikowski met de inworp. Tarquini geeft een hoge lob. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Megleski passt de bal in één keer door. Tollebeek rent richting de bal. Tollebeek geeft een hoge lob. Topolus is nu in balbezit. Topolus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tarquini is nu in balbezit. Tarquini speelt de bal door. Rózga rent richting de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Chorco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Dzikow Tbg 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trąbki FC 62%, Dzikow Tbg 38%.
Trąbki FC - Dzikow Tbg 0:1

47e minuut.
Iliński rent richting de bal. Iliński passt de bal in één keer door. Manfredi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Szlachcikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manfredi geeft een hoge lob. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Dzikow Tbg 0:2

55e minuut.
Esparraguera geeft een hoge lob. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Megleski krijgt een gele kaart. Filipski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yaltız neemt de penalty, wat een uithaal! Chorco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Dzikow Tbg 0:3

59e minuut.
Esparraguera geeft de bal voor. Iliński kopt de bal weg. Yaltız is nu in balbezit. Yaltız schiet op doel. Chorco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Dzikow Tbg 0:4

63e minuut.
Pintea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Prutton rent richting de bal. Tollebeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollebeek draait met de bal, schiet en ... Pitulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Dzikow Tbg 1:4

76e minuut.
Mordko neemt vlug de vrije trap. Yaltız kopt de bal weg. Pintea heeft problemen om de bal te vangen. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Yaltız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaltız speelt de bal door. Klungelig pakt Tarquini de bal. Topolus verovert de bal door een tackle van achteren. Topolus draait met de bal, schiet en ... Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pintea rent richting de bal. Rózga onderschept slim de pass. Rózga passt de bal zonder na te denken. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Szlachcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolus rent richting de bal. Topolus passt de bal zonder na te denken. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trąbki FC 47%, Dzikow Tbg 53%.
Trąbki FC - Dzikow Tbg 1:4