Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Podhale Nowy Targ Patataj
Normal Tactiek ...
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 72.5
goed Schieten briljant
solide Passen uitmuntend
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel met een sublieme pass. Tamulski geeft de bal voor. Archubi springt en kopt de bal. Caloghiru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Czereśniak kopt de bal weg. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal zonder na te denken. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft de bal voor. Caloghiru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tylek is nu in balbezit. Tylek speelt de bal door. Archubi is nu in balbezit. Archubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Lantz de bal. da Rosa speelt de bal door. Archubi rent richting de bal. Tylek rent richting de bal. Tylek draait met de bal, schiet en ... Caloghiru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:2

8e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal met de wreef. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft de bal voor. Archubi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Vîscu onderschept slim de pass. Vîscu geeft een lange en hoge pass. Tylek kopt de bal weg. Archubi rent richting de bal. Archubi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
da Rosa geeft de bal voor. Stach is nu in balbezit. Tylek onderschept slim de pass. Tylek schiet op doel. Caloghiru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:3

17e minuut.
Lantz is nu in balbezit. da Rosa onderschept slim de pass. da Rosa geeft de bal voor. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek schiet op doel. Caloghiru bokst de bal weg.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artiles met de inworp. Parusel speelt de bal door. Tylek is nu in balbezit. Tylek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tylek kopt de bal weg. Lantz rent richting de bal. Archubi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Archubi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Artiles passt de bal in één keer door. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Tamulski rent richting de bal. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Archubi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Parusel passt de bal zonder na te denken. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Archubi krijgt zijn hoofd ertegen. Caloghiru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:4

26e minuut.
Parusel geeft een hoge lob. Stach kopt de bal weg. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Tylek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Archubi onderschept slim de pass. Archubi met een sublieme pass. Tylek rent richting de bal. Tylek schiet op doel. Caloghiru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:5

29e minuut.
Lantz passt de bal in één keer door. Parusel geeft een hoge lob. Tylek kopt de bal weg. Daar is Archubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archubi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:6

33e minuut.
Parusel met een sublieme pass. Archubi controleert de bal met de borst. Archubi geeft een hoge lob. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:7

36e minuut.
Berzaín met een sublieme pass. Bakırcı geeft de bal voor. Tylek kopt de bal weg. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. Caloghiru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Czereśniak met een snelle inworp. Parusel is nu in balbezit. Parusel passt de bal met de wreef. Archubi is nu in balbezit. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Caloghiru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caloghiru speelt de bal door. Parusel heeft problemen om de bal te vangen. Parusel met een sublieme pass. Archubi rent richting de bal. Archubi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gardocki speelt de bal door. Tylek kopt de bal weg. Archubi rent richting de bal. Archubi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:8

45e minuut.
Parusel passt de bal in één keer door. Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal met de wreef. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek haalt uit met een fantastische trap. Caloghiru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Podhale Nowy Targ 77%, Patataj 23%.
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:8

49e minuut.
Lantz heeft problemen om de bal te vangen. Czereśniak speelt de bal door. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. Caloghiru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Caloghiru trapt de bal weg van het doel. Tamulski kopt de bal weg. Tylek is nu in balbezit. Tylek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Parusel passt de bal met de wreef. Tamulski controleert de bal met de borst. Tamulski met een sublieme pass. Tylek is nu in balbezit. Tylek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:9

58e minuut.
Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi speelt de bal door. Tamulski speelt de bal door. Tylek is nu in balbezit. Tylek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parusel rent richting de bal. Parusel geeft de bal voor. Archubi springt en kopt de bal. Caloghiru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tylek krijgt zijn hoofd ertegen. Caloghiru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tylek springt en kopt de bal. Budassi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Parusel is nu in balbezit. Parusel speelt de bal door. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek schiet op doel. Caloghiru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:10

67e minuut.
Artiles geeft een hoge lob. Stach kopt de bal weg. Archubi rent richting de bal. Archubi schiet op doel. Caloghiru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caloghiru niet meer kan verder spelen. Megyebíró komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Czereśniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Archubi is nu in balbezit. Archubi geeft een hoge lob. Tylek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:11

81e minuut.
Tylek verovert de bal door een tackle van achteren. Tylek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Archubi de bal. Archubi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:12

82e minuut.
Artiles kopt de bal weg. da Rosa geeft de bal voor. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Podhale Nowy Targ 72%, Patataj 28%.
KS Podhale Nowy Targ - Patataj 0:12