Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal România
5212centro Tactiek Por2
51% Balbezit 49%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
76.3 gemiddelde waardering 84.9
outstanding Schieten brilliant
formidable Passen brilliant
outstanding Verdedigen magical


1e minuut.
Iftodi neemt vlug de vrije trap. Tudorache is nu in balbezit. Zumzubra rent richting de bal. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Gralho verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian speelt de bal door. Daar is Gralho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralho haalt uit met een fantastische trap. Birlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - România 1:0

9e minuut.
Canto e Castro is nu in balbezit. Canto e Castro met een sublieme pass. Laborco is nu in balbezit. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - România 2:0

13e minuut.
Buitenspel voor Gralho. Goede buitenspelval van de verdediging. Iftodi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - România 2:1

14e minuut.
Ghinea passt de bal in één keer door. Daar is Lăpuşte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralho onderschept slim de pass. Gralho haalt uit met een fantastische trap. Birlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - România 3:1

16e minuut.
Pólvora met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Gabrian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Gralho kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Birlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gralho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alva komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Laborco rent richting de bal. Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon passt de bal zonder na te denken. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tudorache onderschept slim de pass. Zumzubra is nu in balbezit. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache schiet op doel. Na een snelle pass probeert Constantinescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mâlcu passt de bal met de wreef. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu passt de bal zonder na te denken. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache schiet op doel. Cordoeiro bokst de bal weg.

36e minuut.
Mâlcu met een sublieme pass. Solomon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valente. Valente krijgt een gele kaart. Solomon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solomon wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon passt de bal zonder na te denken. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft een lange en hoge pass. Tudorache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 73%, România 27%.
Portugal - România 3:1

53e minuut.
Solomon onderschept slim de pass. Solomon speelt de bal door. Vladu met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. Cordoeiro bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frusina komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Alva controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nechită komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Constantinescu stond buitenspel. Nuţiu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Laborco rent richting de bal. Ghinea onderschept slim de pass. Ghinea geeft een hoge lob. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel. Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cordoeiro niet meer kan verder spelen. Ondulado komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Nechită rent richting de bal. Nechită passt de bal met de wreef. Frusina geeft de bal voor. Tudorache krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - România 3:2

66e minuut.
Inworp. Crăcilă komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumzubra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuţiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zumzubra met een sublieme pass. Solomon komt bij de bal en schiet. Ondulado bokst de bal weg.

67e minuut.
Crăcilă schiet op doel. Ondulado probeert naar een medespeler te passen. Solomon kopt de bal weg. Daar is Frusina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina geeft de bal voor. Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal - România 3:3

72e minuut.
Laborco rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Iftodi begaat een overtreding. Iftodi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Zumzubra rent richting de bal. Zumzubra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nechită met een snelle inworp. Solomon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Iftodi met een sublieme pass. Solomon geeft een lange en hoge pass. Crăcilă kopt de bal weg. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deserta geeft de bal voor. Torres kopt de bal weg. Iftodi geeft een hoge lob. Crăcilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită passt de bal in één keer door. Solomon speelt de bal door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu schiet op doel. Ondulado bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Enache geeft een hoge lob. Nechită rent richting de bal. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - România 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 79%, România 21%.
Portugal - România 3:4