Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România Azərbaycan
Azer Tactiek Żubr piwo - 2
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
85.1 gemiddelde waardering 78
brilliant Schieten excellent
brilliant Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Ghinea onderschept slim de pass. Ghinea passt de bal zonder na te denken. Solomon geeft een lange en hoge pass. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Ghinea probeert de bal aan de voet te houden. Solomon met een sublieme pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kazımov is nu in balbezit. Veysəlov rent richting de bal. Gabrian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabrian krijgt een gele kaart. Veysəlov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Ordubadlı is nu in balbezit. Solomon onderschept slim de pass. Solomon met een sublieme pass. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Adilsoy de bal. Solomon rent richting de bal. Solomon passt de bal zonder na te denken. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Solomon probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal met de wreef. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 39%, Azərbaycan 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România - Azərbaycan 0:0

46e minuut.
Nechită komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Solomon passt de bal zonder na te denken. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
România - Azərbaycan 1:0

51e minuut.
Nechită rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nechită met de inworp. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nechită met de inworp. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Dumitrache springt en kopt de bal. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România - Azərbaycan 2:0

58e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhəmmədov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Məhəmmədov krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Iftodi rent richting de bal. Iftodi geeft een hoge lob. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Nechită rent richting de bal. Nadirli begaat een overtreding. Nadirli krijgt een gele kaart. Nechită raakt geblesseerd tijdens het duel. Nechită met een snel genomen vrije trap. Dumitrache springt en kopt de bal. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Constantinescu komt het veld opgelopen. Alexe komt het veld opgelopen. Nechită zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu geeft een hoge lob. Alexe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nadirli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nadirli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsiboğlu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Solomon speelt de bal door. Nechită is nu in balbezit. Nechită geeft de bal voor. Alexe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nechită kopt de bal weg. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Constantinescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mirzəzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
România - Azərbaycan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România 27%, Azərbaycan 73%.
România - Azərbaycan 3:0