Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polska Brasil
Antoś 5-3-2 NEW Tactiek nitro
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
85.6 gemiddelde waardering 86.8
wonderbaarlijk Schieten briljant
briljant Passen magisch
briljant Verdedigen magisch


4e minuut.
Dante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanches. Dante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knobel met een snel genomen vrije trap. Syposz rent richting de bal. Syposz geeft een hoge lob. Dante krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco rent richting de bal. Repeteco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Brasil 0:1

13e minuut.
Szut probeert naar een medespeler te passen. Mętel rent richting de bal. Repeteco begaat een overtreding. Repeteco krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Ramalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft een hoge lob. Repeteco krijgt zijn hoofd ertegen. Kudziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Incendiário rent richting de bal. Dziobak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Incendiário roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Incendiário kan niet meer verder spelen. Barganha komt het veld opgelopen. Repeteco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ... Kudziel bokst de bal weg.

17e minuut.
Floriańczyk speelt de bal door. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Diniz geeft een hoge lob. Repeteco is nu in balbezit. Floriańczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Repeteco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Repeteco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kudziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft de bal voor. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha draait met de bal, schiet en ... Kudziel bokst de bal weg. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Kudziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Dziobak de bal onder controle te krijgen. de Partenon rent richting de bal. de Partenon geeft de bal voor. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Kudziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz passt de bal in één keer door. Barganha rent richting de bal. Barganha geeft een lange en hoge pass. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kudziel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 53%, Brasil 47%.
Polska - Brasil 0:1

49e minuut.
Knobel speelt de bal door. Szut rent richting de bal. Szut geeft een hoge lob. Malcher maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duque komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Szut begaat een overtreding. Ramalho raakt geblesseerd tijdens het duel. Gol komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Veiga kopt de bal weg. Daar is Bonzinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Rousseff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polska - Brasil 1:1

70e minuut.
Inworp. Kusak komt het veld opgelopen. Nem komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Knobel passt de bal in één keer door. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz passt de bal in één keer door. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rousseff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - Brasil 2:1

72e minuut.
Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Nem is nu in balbezit. Nem schiet op doel. Kudziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. Dante is nu in balbezit. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak haalt uit met een fantastische trap. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Repeteco kopt de bal weg. Knobel rent richting de bal. Knobel geeft een hoge lob. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kusak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. dos Santos komt het veld opgelopen.

89e minuut.
dos Santos passt de bal in één keer door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches geeft de bal voor. Nem rent richting de bal. Nem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polska - Brasil 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 48%, Brasil 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polska - Brasil 2:2