Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Italia
Hellas World One Tactiek NT5fabalt
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
85 gemiddelde waardering 79.4
brilliant Schieten outstanding
brilliant Passen outstanding
magical Verdedigen magical


3e minuut.
Mardegan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardegan passt de bal in één keer door. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas haalt uit met een fantastische trap. Karagkiolidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Italia 0:1

10e minuut.
Panagoulis met een sublieme pass. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori maakt een afschuwelijke overtreding. Rasori krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Anesin passt de bal met de wreef. Principi is nu in balbezit. Principi probeert naar een medespeler te passen. Melas is nu in balbezit. Melas draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis bokst de bal weg.

16e minuut.
Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou probeert naar een medespeler te passen. Kanellakis is nu in balbezit. Kanellakis geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos maakt een snoekduik en kopt de bal. Zui bokst de bal weg.

21e minuut.
Kilekoglou speelt de bal door. Kanellakis is nu in balbezit. Kanellakis geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos kan de bal niet met de borst controleren. Dovera is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Panagoulis kopt de bal weg. Papaioannou rent richting de bal. Mardegan begaat een overtreding. Mardegan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Charisteas onderschept slim de pass. Rasori onderschept slim de pass. Rasori geeft een lange en hoge pass. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kilekoglou geeft de bal voor. Emvalomenos is nu in balbezit. Preste is nu in balbezit. Emvalomenos onderschept slim de pass. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. Zui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klungelig pakt Preste de bal. Preste met een sublieme pass. Dondini kan de bal niet met de borst controleren. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. Zui bokst de bal weg.

43e minuut.
Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis passt de bal zonder na te denken. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Preste de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 53%, Italia 47%.
Hellas - Italia 0:1

47e minuut.
Rasori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panagoulis rent richting de bal. Mardegan onderschept slim de pass. Mardegan geeft een lange en hoge pass. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Karagkiolidis bokst de bal weg.

49e minuut.
Kanellakis is nu in balbezit. Met opzet legt Anesin zijn tegenspeler op de grond. Kanellakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilekoglou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Makrodimitris kopt de bal weg. Emvalomenos probeert de bal met de borst te controleren. Emvalomenos schiet op doel. Zui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas - Italia 1:1

56e minuut.
Zui met een sublieme pass. Mikedis probeert naar een medespeler te passen. Kanellakis rent richting de bal. Kanellakis geeft de bal voor. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Filippidis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikedis is nu in balbezit. Principi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Principi krijgt een gele kaart. Mikedis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gusinu komt het veld opgelopen. Pelagalli komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Anesin verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kanellakis de bal. Kanellakis passt de bal in één keer door. Papaioannou geeft een hoge lob. Filippidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Zui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Principi heeft problemen om de bal te vangen. Principi geeft een lange en hoge pass. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Karagkiolidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - Italia 1:2

84e minuut.
Makrodimitris passt de bal met de wreef. Panagoulis probeert naar een medespeler te passen. Makrodimitris is nu in balbezit. Makrodimitris geeft de bal voor. Filippidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Zui bokst de bal weg.

89e minuut.
Kilekoglou probeert naar een medespeler te passen. Rasori is nu in balbezit. Rasori passt de bal met de wreef. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 54%, Italia 46%.
Hellas - Italia 1:2