Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil Hellas
Zeus Tactiek HELLASALA
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
83.8 gemiddelde waardering 83.2
brilliant Schieten incredible
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Adams geeft een hoge lob. Santos kopt de bal weg. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cortez probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charisteas. Charisteas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kabas geeft de bal voor. Filippidis rent richting de bal. Adams begaat een overtreding. Adams krijgt een gele kaart. Filippidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metzelopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Emvalomenos springt en kopt de bal. Vaz Fernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Hellas 0:1

14e minuut.
Duque speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Charisteas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Charisteas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Charisteas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Patropi kan de bal niet met de borst controleren. Kilekoglou is nu in balbezit. Duque geeft een hoge lob. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Duque rent richting de bal. Duque passt de bal zonder na te denken. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil - Hellas 1:1

28e minuut.
Daar is Duque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Hellas 2:1

32e minuut.
Kabas onderschept slim de pass. Kabas passt de bal zonder na te denken. Kanellakis rent richting de bal. Kanellakis passt de bal in één keer door. Filippidis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kabas kopt de bal weg. Kanellakis is nu in balbezit. del Toro geeft een hoge lob. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Hellas 3:1

38e minuut.
Filippidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams onderschept slim de pass. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippidis schiet op doel. Vaz Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 42%, Hellas 58%.
Brasil - Hellas 3:1

49e minuut.
Kilekoglou geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos rent richting de bal. Balela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emvalomenos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanellakis komt bij de bal en schiet. Vaz Fernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Inworp. Diniz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque passt de bal zonder na te denken. Diniz rent richting de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Karagkiolidis bokst de bal weg.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Repeteco stond buitenspel. Makrodimitris komt het veld opgelopen. Dervas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kilekoglou rent richting de bal. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque probeert naar een medespeler te passen. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis bokst de bal weg.

64e minuut.
Patropi speelt de bal door. del Toro geeft een lange en hoge pass. Santos kopt de bal weg. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. Karagkiolidis bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nem komt het veld opgelopen. Norueguês komt het veld opgelopen. dos Santos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Panagoulis begaat een overtreding. Diniz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. dos Santos met een snel genomen vrije trap. Norueguês krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kanellakis rent richting de bal. Mikedis is nu in balbezit. Mikedis geeft een lange en hoge pass. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Doeltrap. Sanches komt het veld opgelopen. Sikelianos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kanellakis is nu in balbezit. Nem onderschept slim de pass. Nem passt de bal zonder na te denken. Norueguês is nu in balbezit. Norueguês draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
dos Santos met een sublieme pass. Diniz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panagoulis. Panagoulis krijgt een gele kaart. Diniz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. dos Santos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nem krijgt zijn hoofd ertegen. Karagkiolidis bokst de bal weg. Paal!

90e minuut.
Diniz passt de bal zonder na te denken. dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos passt de bal met de wreef. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem draait met de bal, schiet en ... Karagkiolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nem geeft een hoge lob. Norueguês bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 40%, Hellas 60%.
Brasil - Hellas 3:1