Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina Magyarország
S C 3ATT - 4 Tactiek Argentina WC
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
80 gemiddelde waardering 81.3
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


2e minuut.
Iturburu rent richting de bal. Oravecz onderschept slim de pass. Mainardi begaat een overtreding. Oravecz raakt geblesseerd tijdens het duel. Margitay komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Selymes kopt de bal weg. Margitay is nu in balbezit. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een hoge lob. Rákos maakt een snoekduik en kopt de bal. Harrington bokst de bal weg.

17e minuut.
Bordaisco kopt de bal weg. Archubi is nu in balbezit. Pelikán begaat een overtreding. Archubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malcolm neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jaross bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagés met de inworp. Malcolm geeft de bal voor. Archubi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Magyarország 1:0

34e minuut.
Oravecz passt de bal in één keer door. Mányoki met een sublieme pass. Rákos is nu in balbezit. Rákos draait met de bal, schiet en ... Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
Vella passt de bal in één keer door. Archubi rent richting de bal. Archubi geeft een lange en hoge pass. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Archubi heeft problemen om de bal te vangen. Di Biasio rent richting de bal. Pelikán begaat een overtreding. Pelikán krijgt een gele kaart. Di Biasio raakt geblesseerd tijdens het duel. Malcolm met een snel genomen vrije trap. Archubi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bordaisco is nu in balbezit. Mányoki is nu in balbezit. Met opzet legt Bordaisco zijn tegenspeler op de grond. Mányoki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mányoki kan niet meer verder spelen. Szegletes komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Jaross probeert naar een medespeler te passen. Vella kopt de bal weg. Bordaisco probeert naar een medespeler te passen. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 42%, Magyarország 58%.
Argentina - Magyarország 1:0

48e minuut.
Archubi is nu in balbezit. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco passt de bal zonder na te denken. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Éder komt het veld opgelopen. Megyebíró komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Archubi stond buitenspel. Penna komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Selymes kopt de bal weg. Megyebíró is nu in balbezit. Harley is nu in balbezit. Megyebíró verovert de bal door een tackle van achteren. Megyebíró schiet op doel. Harrington bokst de bal weg.

64e minuut.
Marchetti met een sublieme pass. Pagés speelt de bal door. Bordaisco met een sublieme pass. Archubi rent richting de bal. Archubi schiet op doel. Jaross bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Magyarország 2:0

67e minuut.
Malcolm rent richting de bal. Malcolm passt de bal met de wreef. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna draait met de bal, schiet en ... Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Magyarország 3:0

75e minuut.
Inworp. Sárközi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Malcolm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm passt de bal in één keer door. Iturburu speelt de bal door. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Daar is Váczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainardi begaat een overtreding. Mainardi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Malcolm passt de bal zonder na te denken. Archubi is nu in balbezit. Archubi passt de bal in één keer door. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel. Jaross bokst de bal weg.

90e minuut.
Vella onderschept slim de pass. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een hoge lob. Megyebíró maakt een snoekduik en kopt de bal. Harrington werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Magyarország 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 52%, Magyarország 48%.
Argentina - Magyarország 3:1