Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika Sverige
5-3-2-W-Sweden Tactiek Sweden 1
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
80.9 gemiddelde waardering 74.8
outstanding Schieten formidable
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


8e minuut.
Mogemark rent richting de bal. Krepsa onderschept slim de pass. Krepsa geeft een lange en hoge pass. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný draait met de bal, schiet en ... Tegnér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cronkvist verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Osika neemt de hoekschop. Juříček krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Sverige 1:0

16e minuut.
Kennysson passt de bal zonder na te denken. Cronkvist rent richting de bal. Cronkvist geeft een lange en hoge pass. Juříček rent richting de bal. Juříček haalt uit met een fantastische trap. Tegnér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Buitenspel voor Johnsson. Goede buitenspelval van de verdediging. Bako neemt vlug de vrije trap. Juříček kopt de bal weg. Klungelig pakt Velebný de bal. Velebný schiet op doel. Tegnér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 50%, Sverige 50%.
Česká republika - Sverige 1:0

48e minuut.
Krepsa probeert naar een medespeler te passen. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson geeft een lange en hoge pass. Johnsson rent richting de bal. Johnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Hammarhjärta kan de bal niet met de borst controleren. Velebný is nu in balbezit. Met opzet legt Hammarhjärta zijn tegenspeler op de grond. Hammarhjärta krijgt een gele kaart. Velebný raakt geblesseerd tijdens het duel. Hattlund komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grossmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liljefors komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubin. Krepsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Krepsa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pála bereikt de bal nog maar net als eerste. Pála geeft een lange en hoge pass. Juříček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Velebný controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Duchek komt het veld opgelopen. Vengl komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cronkvist kopt de bal weg. Osika rent richting de bal. Kennysson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kennysson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Osika is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šrejma komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hattlund kopt de bal weg. Liljefors rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duchek. Duchek krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Telemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemann geeft een lange en hoge pass. Vengl is nu in balbezit. Vengl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Sverige 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 49%, Sverige 51%.
Česká republika - Sverige 2:0