Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cwaniaki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2991
Cwaniaki FKB Slovacko
5 liga Tactiek dirty
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 37.6
adequate Schieten adequate
average Passen weak
good Verdedigen good


6e minuut.
Florián onderschept slim de pass. Florián met een sublieme pass. Dziják rent richting de bal. Dziják schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wiater onderschept slim de pass. Wiater geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trubačík de bal. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Stalewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klenovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacobic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klenovič met de inworp. Jacobic rent richting de bal. Stalewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jacobic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jacobic legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mai Đức bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Jacobic de bal. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater passt de bal met de wreef. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - FKB Slovacko 1:0

28e minuut.
Kocka probeert naar een medespeler te passen. Klenovič heeft problemen om de bal te vangen. Stalewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stalewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 43%, FKB Slovacko 57%.
Cwaniaki - FKB Slovacko 1:0

49e minuut.
Betancourt met een snelle inworp. Draszba is nu in balbezit. Draszba geeft een lange en hoge pass. Roth springt en kopt de bal. Męczywór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - FKB Slovacko 2:0

49e minuut.
Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják begaat een overtreding. Dziják krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ilis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocka is nu in balbezit. Kocka geeft de bal voor. Dziják rent richting de bal. Dziják schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luch rent richting de bal. Luch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brašeň komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dziják is nu in balbezit. Dziják passt de bal zonder na te denken. Draszba rent richting de bal. Draszba geeft een lange en hoge pass. Roth krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Brašeň onderschept slim de pass. Brašeň geeft een lange en hoge pass. Dziják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziják haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - FKB Slovacko 2:1

71e minuut.
Černek komt het veld opgelopen. Pivovarník komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klíč rent richting de bal. Klíč geeft een lange en hoge pass. Dziják kopt de bal weg. Dziják rent richting de bal. Dziják schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Černek passt de bal in één keer door. Kocka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocka passt de bal met de wreef. Černek bereikt de bal nog maar net als eerste. Černek geeft een lange en hoge pass. Mai Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 57%, FKB Slovacko 43%.
Cwaniaki - FKB Slovacko 2:1