Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WKS PSK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2316
WKS PSK Most Wanted TM
PSK Tactiek NOWY PLAN2
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
45.7 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


11e minuut.
Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft een lange en hoge pass. Magiera rent richting de bal. Magiera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Most Wanted TM 1:0

12e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirović is nu in balbezit. Zafirović passt de bal in één keer door. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Most Wanted TM 2:0

14e minuut.
Francis is nu in balbezit. Francis passt de bal zonder na te denken. Jarzębski speelt de bal door. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. Kalemba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Buitenspel voor Misztal. Goede buitenspelval van de verdediging. Bănescu neemt vlug de vrije trap. Magiera rent richting de bal. Magiera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zafirović is nu in balbezit. Zafirović geeft een lange en hoge pass. López-Cedrón Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón Freije draait met de bal, schiet en ... Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Most Wanted TM 2:1

25e minuut.
Munhoz verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sadlok raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarzębski neemt de penalty, wat een uithaal! Kalemba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Most Wanted TM 3:1

34e minuut.
Przywara kopt de bal weg. Zafirović controleert de bal met de borst. Zafirović met een sublieme pass. López-Cedrón Freije rent richting de bal. López-Cedrón Freije schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dlhoš is nu in balbezit. Dlhoš geeft een lange en hoge pass. Zafirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirović geeft een hoge lob. López-Cedrón Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Gula bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Most Wanted TM 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 41%, Most Wanted TM 59%.
WKS PSK - Most Wanted TM 3:2

50e minuut.
Kurz neemt vlug de vrije trap. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis met een sublieme pass. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Francis passt de bal zonder na te denken. Jarzębski met een sublieme pass. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Kalemba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Przywara controleert de bal met de borst. López-Cedrón Freije probeert naar een medespeler te passen. Gula is nu in balbezit. López-Cedrón Freije is nu in balbezit. López-Cedrón Freije draait met de bal, schiet en ... Kurz bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Pieńkosz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pieńkosz met een snelle inworp. Zafirović is nu in balbezit. Zafirović speelt de bal door. López-Cedrón Freije is nu in balbezit. López-Cedrón Freije schiet op doel. Kurz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gula is nu in balbezit. Gula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Zielnik komt het veld opgelopen. Gergishanov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kurz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rousselet kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieńkosz de bal. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Gula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănescu is nu in balbezit. Gula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bănescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bănescu kan niet meer verder spelen. Pedros komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Taveira geeft een hoge lob. Inworp. Zielnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zafirović geeft een lange en hoge pass. Gergishanov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 52%, Most Wanted TM 48%.
WKS PSK - Most Wanted TM 3:2