Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: FV1 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1906
FV1 fullhan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto met een sublieme pass. Colina is nu in balbezit. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV1 - fullhan 1:0

15e minuut.
Chacao geeft een lange en hoge pass. Colina is nu in balbezit. Perozo onderschept slim de pass. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Briceño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta geeft de bal voor. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Villalta met de inworp. Barreto rent richting de bal. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FV1 - fullhan 1:1

30e minuut.
Colina is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño begaat een overtreding. Cedeño krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño rent richting de bal. Cedeño schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chancellor de bal onder controle te krijgen. Arrieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV1 42%, fullhan 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FV1 - fullhan 1:1

48e minuut.
Amorebieta met de inworp. Barreto rent richting de bal. Barreto speelt de bal door. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Villalta rent richting de bal. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aranda de bal. Aranda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña passt de bal in één keer door. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Salazar passt de bal met de wreef. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Lancken is nu in balbezit. Lancken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV1 - fullhan 2:1

70e minuut.
García rent richting de bal. Chacao is nu in balbezit. Chacao met een sublieme pass. Colina rent richting de bal. Colina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV1 - fullhan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV1 55%, fullhan 45%.
FV1 - fullhan 3:1