Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: mdr Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1955
mdr C.A. Tariba
541 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sojo geeft een hoge lob. Lastreto heeft problemen om de bal te vangen. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - C.A. Tariba 0:1

4e minuut.
Arocha verovert de bal door een tackle van achteren. Arocha geeft de bal voor. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Rey bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - C.A. Tariba 0:2

5e minuut.
Caridad met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey haalt uit met een fantastische trap. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Malave geeft een hoge lob. Lastreto kopt de bal weg. Malave rent richting de bal. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Adames de bal. Vásquez rent richting de bal. Chiquillo maakt een afschuwelijke overtreding. Chiquillo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lastreto is nu in balbezit. Lastreto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arocha met de inworp. Sojo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rey de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - C.A. Tariba 0:3

36e minuut.
Vásquez is nu in balbezit. Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - C.A. Tariba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 49%, C.A. Tariba 51%.
mdr - C.A. Tariba 0:4

60e minuut.
Doeltrap. Santos trapt de bal weg. Vásquez kopt de bal weg. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Yánez onderschept slim de pass. Yánez speelt de bal door. Caridad is nu in balbezit. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 45%, C.A. Tariba 55%.
mdr - C.A. Tariba 0:4