Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-25 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: mdr Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1206
mdr mi family
541 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Caridad kopt de bal weg. Salcedo probeert de bal met de borst te controleren. Salcedo speelt de bal door. Orsini rent richting de bal. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Reinoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seijas komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Salcedo passt de bal met de wreef. Caridad rent richting de bal. Caridad schiet op doel. Arellano probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ávila geeft een hoge lob. Salcedo is nu in balbezit. Caridad is nu in balbezit. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Seijas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ortuño passt de bal in één keer door. Puerto is nu in balbezit. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - mi family 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 59%, mi family 41%.
mdr - mi family 0:1

54e minuut.
Orsini is nu in balbezit. Orsini passt de bal met de wreef. Daar is Butto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto haalt uit met een fantastische trap. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - mi family 0:2

55e minuut.
Orsini onderschept slim de pass. Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Puerto is nu in balbezit. Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - mi family 0:3

71e minuut.
Millán rent richting de bal. Millán speelt de bal door. Klungelig pakt Lastreto de bal. Puerto is nu in balbezit. Puerto passt de bal zonder na te denken. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Orsini is nu in balbezit. Gamargo heeft problemen om de bal te vangen. Adames schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adames krijgt een gele kaart. Gamargo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zalzman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo speelt de bal door. Caridad rent richting de bal. Caridad draait met de bal, schiet en ... Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Caridad rent richting de bal. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chiquillo geeft een hoge lob. Carmona met een sublieme pass. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mdr - mi family 0:4

87e minuut.
Gamargo geeft een lange en hoge pass. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto passt de bal in één keer door. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guerra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mdr 40%, mi family 60%.
mdr - mi family 0:4