Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings League GUERREROS FV FC
433 Tactiek 532
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Ferraresi is nu in balbezit. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap. Caldera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings League - GUERREROS FV FC 0:1

23e minuut.
Cermeño is nu in balbezit. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro passt de bal in één keer door. Palacios is nu in balbezit. Palacios geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een hoge lob. Meleán kopt de bal weg. Tabata is nu in balbezit. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kings League - GUERREROS FV FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings League 69%, GUERREROS FV FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kings League - GUERREROS FV FC 1:1

52e minuut.
Maturén onderschept slim de pass. Maturén geeft de bal voor. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi draait met de bal, schiet en ... Caldera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings League - GUERREROS FV FC 1:2

59e minuut.
Cermeño probeert naar een medespeler te passen. Landaeta speelt de bal door. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings League - GUERREROS FV FC 1:3

76e minuut.
Landaeta speelt de bal door. Meleán is nu in balbezit. Paredes rent richting de bal. Meleán rent richting de bal. Meleán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Portillo rent richting de bal. Yegüez rent richting de bal. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Meleán de bal. Meleán passt de bal in één keer door. Colina met een sublieme pass. Daar is Maturén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maturén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings League 68%, GUERREROS FV FC 32%.
Kings League - GUERREROS FV FC 1:3