Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tecnimotos FC Rabipelaos FC
451 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Echeverria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverria passt de bal met de wreef. Machís probeert naar een medespeler te passen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal in één keer door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio speelt de bal door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Ureña is nu in balbezit. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Echeverria kan de bal niet met de borst controleren. Herrera rent richting de bal. Echeverria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Echeverria krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán geeft de bal voor. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo rent richting de bal. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Rabipelaos FC 0:1

24e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Tortolero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echeverria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Echeverria krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer passt de bal met de wreef. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tecnimotos FC - Rabipelaos FC 1:1

42e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán passt de bal in één keer door. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tecnimotos FC 54%, Rabipelaos FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tecnimotos FC - Rabipelaos FC 1:1

49e minuut.
Scarpeccio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Terán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terán geeft een lange en hoge pass. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Bastardo bokst de bal weg.

55e minuut.
Scarpeccio geeft een hoge lob. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal met de wreef. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor passt de bal zonder na te denken. Reyes is nu in balbezit. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Terán zal de hoekschop nemen. Arévalo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palacio rent richting de bal. Palacio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecnimotos FC - Rabipelaos FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tecnimotos FC 65%, Rabipelaos FC 35%.
Tecnimotos FC - Rabipelaos FC 1:2