Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUERREROS FV FC entumar
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Meleán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espina. Meleán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - entumar 1:0

20e minuut.
Cárdenas komt het veld opgelopen.

29e minuut.
De la terga met de inworp. Pineda probeert de bal met de borst te controleren. Pineda passt de bal zonder na te denken. Requena rent richting de bal. Requena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Colina rent richting de bal. Colina passt de bal met de wreef. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mejías de bal onder controle te krijgen. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Marchán met een sublieme pass. Espina is nu in balbezit. Espina geeft een hoge lob. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 47%, entumar 53%.
GUERREROS FV FC - entumar 1:0

51e minuut.
Makoun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zalzman met een snelle inworp. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Camargo onderschept slim de pass. Urdaneta rent richting de bal. Camargo onderschept slim de pass. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Makoun geeft een hoge lob. Inworp. Zalzman met de inworp. Camargo rent richting de bal. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Requena rent richting de bal. Colina is nu in balbezit. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruta is nu in balbezit. Baruta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 45%, entumar 55%.
GUERREROS FV FC - entumar 1:0