Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabipelaos FC GUERREROS FV FC
433 Tactiek 541
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Terán de bal. Terán speelt de bal door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fuenmayor zal de hoekschop nemen. Arévalo rent richting de bal. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Colina geeft een hoge lob. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleán onderschept slim de pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hinestroza rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Terán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terán krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil onderschept slim de pass. Villasmil probeert naar een medespeler te passen. Hinestroza rent richting de bal. Hinestroza haalt uit met een fantastische trap. Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - GUERREROS FV FC 1:0

31e minuut.
Terán met een sublieme pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo geeft de bal voor. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arévalo passt de bal in één keer door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal in één keer door. Colina is nu in balbezit. Colina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabipelaos FC 40%, GUERREROS FV FC 60%.
Rabipelaos FC - GUERREROS FV FC 1:0

49e minuut.
Scarpeccio met een snelle inworp. Terán rent richting de bal. Terán speelt de bal door. Hinestroza rent richting de bal. Hinestroza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos geeft de bal voor. Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza draait met de bal, schiet en ... Escalona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Scarpeccio is nu in balbezit. Scarpeccio passt de bal zonder na te denken. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Palacio rent richting de bal. Zambrano rent richting de bal. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Colina is nu in balbezit. Colina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor passt de bal met de wreef. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rabipelaos FC - GUERREROS FV FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabipelaos FC 53%, GUERREROS FV FC 47%.
Rabipelaos FC - GUERREROS FV FC 2:0