Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings League Alesunds FC
433 Tactiek Ålesund
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 25.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Rubio rent richting de bal. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Bustamante kan de bal niet met de borst controleren. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manrique is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zurita trapt de bal weg. Peláez kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustamante de bal. Araújo rent richting de bal. Araújo schiet op doel. Paal! Zurita bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bustamante passt de bal met de wreef. Ferraresi is nu in balbezit. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique schiet op doel. Ordáz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sarcos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings League - Alesunds FC 0:1

35e minuut.
Manrique met een sublieme pass. Ferraresi is nu in balbezit. Jaramillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaramillo krijgt een gele kaart. Ferraresi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Escobar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings League - Alesunds FC 0:2

37e minuut.
Inworp. Paredes met een snelle inworp. Jaramillo probeert de bal met de borst te controleren. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Valera geeft een hoge lob. Montenegro rent richting de bal. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings League 55%, Alesunds FC 45%.
Kings League - Alesunds FC 0:2

54e minuut.
Klungelig pakt Bustamante de bal. Bustamante met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tabata is nu in balbezit. Quiñones is nu in balbezit. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings League - Alesunds FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings League 57%, Alesunds FC 43%.
Kings League - Alesunds FC 1:2