Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iliada FC GUERREROS FV FC
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


35e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Faya controleert de bal met de borst. Colina rent richting de bal. Faya rent richting de bal. Faya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Faya is nu in balbezit. Faya passt de bal in één keer door. Cumare rent richting de bal. Cumare draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuicas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iliada FC 58%, GUERREROS FV FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iliada FC - GUERREROS FV FC 0:0

52e minuut.
Meleán controleert de bal met de borst. Mota speelt de bal door. Maturén is nu in balbezit. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zambrano geeft een hoge lob. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fedor zijn tegenspeler op de grond. Fedor krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Montilla geeft een lange en hoge pass. Zalzman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marín is nu in balbezit. Marín geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Molletones raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Landaeta komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colina. Colina krijgt een gele kaart. Faya raakt geblesseerd tijdens het duel. Mota zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles onderschept slim de pass. Morles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iliada FC 45%, GUERREROS FV FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iliada FC - GUERREROS FV FC 0:0