Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rayo caracas BarmadF F.C
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Camargo passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal in één keer door. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro rent richting de bal. Caldera onderschept slim de pass. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Greco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saggiomo heeft problemen om de bal te vangen. Saggiomo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Saggiomo rent richting de bal. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo onderschept slim de pass. Saggiomo schiet op doel. Marcano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Prado is nu in balbezit. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - BarmadF F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rayo caracas 51%, BarmadF F.C 49%.
fc rayo caracas - BarmadF F.C 1:0

53e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal zonder na te denken. Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera draait met de bal, schiet en ... Vera heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Terán passt de bal in één keer door. Caldera is nu in balbezit. Caldera met een sublieme pass. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ledezma passt de bal in één keer door. Saggiomo rent richting de bal. Terán rent richting de bal. Camargo rent richting de bal. Camargo draait met de bal, schiet en ... Marcano bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Puerto kopt de bal weg. Terán is nu in balbezit. Terán geeft een lange en hoge pass. Caldera rent richting de bal. Caldera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Prado rent richting de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. Puerto probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - BarmadF F.C 2:0

77e minuut.
Hezzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís met een sublieme pass. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap. Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - BarmadF F.C 3:0

81e minuut.
Loreto geeft de bal voor. Caldera rent richting de bal. Caldera passt de bal met de wreef. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma speelt de bal door. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap. Marcano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - BarmadF F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rayo caracas 60%, BarmadF F.C 40%.
fc rayo caracas - BarmadF F.C 3:1