Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrashers FC El valle fc
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten unsatisfactory
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tavare rent richting de bal. Tavare passt de bal zonder na te denken. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot schiet op doel. Chalbaud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - El valle fc 1:0

6e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Bereau probeert naar een medespeler te passen. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot schiet op doel. Chalbaud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - El valle fc 2:0

7e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Maestre rent richting de bal. Maestre passt de bal in één keer door. Tavare is nu in balbezit. Tavare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - El valle fc 3:0

22e minuut.
Madroñero probeert de bal met de borst te controleren. Falcón met een sublieme pass. Tavare is nu in balbezit. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marín rent richting de bal. Marín geeft de bal voor. Maestre heeft problemen om de bal te vangen. Tavare is nu in balbezit. Tavare schiet op doel. Chalbaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pulgar de bal. Piggot rent richting de bal. Piggot draait met de bal, schiet en ... Chalbaud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - El valle fc 4:0

37e minuut.
Rocha rent richting de bal. Rocha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maestre de bal onder controle te krijgen. Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrashers FC 34%, El valle fc 66%.
Thrashers FC - El valle fc 4:0

47e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereau passt de bal met de wreef. Piggot rent richting de bal. Piggot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Marín met een harde bal richting middenveld. Falcón met een sublieme pass. Bereau heeft problemen om de bal te vangen. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón passt de bal met de wreef. Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Piggot verovert de bal door een tackle van achteren. Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereau passt de bal met de wreef. Tavare is nu in balbezit. Tavare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot is nu in balbezit. Tavare is nu in balbezit. Tavare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrashers FC 43%, El valle fc 57%.
Thrashers FC - El valle fc 4:0