Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maracaibo El Barrio Fc
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Mathías is nu in balbezit. Mathías geeft een hoge lob. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Piñate rent richting de bal. Piñate probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vásquez passt de bal in één keer door. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones maakt een afschuwelijke overtreding. Molletones krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate verovert de bal door een tackle van achteren. Piñate geeft de bal voor. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate passt de bal zonder na te denken. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - El Barrio Fc 0:1

41e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Vásquez speelt de bal door. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aranda kan de bal niet met de borst controleren. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piñate is nu in balbezit. Piñate schiet op doel. Fuenmayor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 62%, El Barrio Fc 38%.
Real Maracaibo - El Barrio Fc 0:1

55e minuut.
Bolet onderschept slim de pass. Bolet passt de bal in één keer door. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda onderschept slim de pass. Aranda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra is nu in balbezit. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Maracaibo - El Barrio Fc 1:1

69e minuut.
Parra trapt de bal weg van het doel. Melo kopt de bal weg. Arévalo rent richting de bal. Arévalo schiet op doel. Albarrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - El Barrio Fc 2:1

70e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otaiza is nu in balbezit. Otaiza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Melo geeft een hoge lob. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Maracaibo - El Barrio Fc 2:2

80e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Melo kan niet meer verder spelen. Robledo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Robledo met een sublieme pass. Bolet is nu in balbezit. Aranda rent richting de bal. Aranda schiet op doel. Fuenmayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maracaibo - El Barrio Fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maracaibo 39%, El Barrio Fc 61%.
Real Maracaibo - El Barrio Fc 2:3