Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc rayo caracas El Barrio Fc
433 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Romo onderschept slim de pass. Caldera onderschept slim de pass. Caldera met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Albarrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Caldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barandarian verovert de bal door een tackle van achteren. Barandarian geeft een hoge lob. Aranda rent richting de bal. Aranda draait met de bal, schiet en ... Marcano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piñate speelt de bal door. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ... Marcano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Marcano met een harde bal richting middenveld. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraresi speelt de bal door. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Melo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saavedra rent richting de bal. Saavedra speelt de bal door. Loreto is nu in balbezit. Loreto passt de bal in één keer door. Albarrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rayo caracas 42%, El Barrio Fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc rayo caracas - El Barrio Fc 0:0

81e minuut.
Barandarian geeft de bal voor. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Pozo rent richting de bal. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - El Barrio Fc 0:1

81e minuut.
Vera probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noriega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - El Barrio Fc 0:2

87e minuut.
Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molletones raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aranda neemt zijn aanloop. Marcano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc rayo caracas - El Barrio Fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc rayo caracas 55%, El Barrio Fc 45%.
fc rayo caracas - El Barrio Fc 0:3