Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerubyns Bananas FC
Normal Tactiek La Gloriosa
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción speelt de bal door. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rover de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerubyns - Bananas FC 1:0

11e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllymäki verovert de bal door een tackle van achteren. Myllymäki speelt de bal door. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bréchet met een snelle inworp. Concepción rent richting de bal. Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik geeft een lange en hoge pass. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nüssli maakt een snoekduik en kopt de bal. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Barboza kan de bal niet met de borst controleren. Ocampo rent richting de bal. Rover legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocampo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ocampo neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nüssli rent richting de bal. Benaventte is nu in balbezit. Benaventte passt de bal zonder na te denken. Nüssli rent richting de bal. Nüssli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rover geeft de bal voor. Aray kopt de bal weg. Nüssli rent richting de bal. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kerubyns - Bananas FC 1:1

37e minuut.
Barboza met een sublieme pass. Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunić passt de bal zonder na te denken. Nüssli rent richting de bal. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerubyns - Bananas FC 1:2

41e minuut.
Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli speelt de bal door. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerubyns 51%, Bananas FC 49%.
Kerubyns - Bananas FC 1:2

49e minuut.
Palma passt de bal in één keer door. Benaventte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli onderschept slim de pass. Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Aray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Palenzuela geeft een hoge lob. Gîrbaciu controleert de bal met de borst. Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Aray met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rosal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Myllymäki zal de hoekschop nemen. Nüssli rent richting de bal. Nüssli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerubyns - Bananas FC 1:3

78e minuut.
Myllymäki speelt de bal door. Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik speelt de bal door. Nüssli rent richting de bal. Nüssli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerubyns - Bananas FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerubyns 54%, Bananas FC 46%.
Kerubyns - Bananas FC 1:4