Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerubyns manuboys
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Montilla rent richting de bal. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández met een sublieme pass. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mangana is nu in balbezit. Mangana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacio met een snelle inworp. Ocampo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hernández geeft de bal voor. Concepción rent richting de bal. Concepción passt de bal in één keer door. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Valdés met een sublieme pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerubyns - manuboys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerubyns 34%, manuboys 66%.
Kerubyns - manuboys 1:0

46e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Montilla geeft een hoge lob. McIntosh heeft problemen om de bal te vangen. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ... Linárez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerubyns - manuboys 2:0

50e minuut.
Concepción rent richting de bal. Salazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Concepción is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Concepción zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli draait met de bal, schiet en ... Linárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Benaventte passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Concepción de bal onder controle te krijgen. Salazar met een sublieme pass. Rivera is nu in balbezit. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerubyns - manuboys 2:1

69e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras onderschept slim de pass. Contreras met een sublieme pass. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

74e minuut.
García rent richting de bal. Mangana kopt de bal weg. Rocha met een sublieme pass. Simonelli heeft problemen om de bal te vangen. Simonelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Montilla speelt de bal door. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo begaat een overtreding. Ocampo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo passt de bal met de wreef. García rent richting de bal. García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerubyns 39%, manuboys 61%.
Kerubyns - manuboys 2:1