Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 6
  • Stadion: manuboys Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1455
manuboys FC Independiente de Cagua
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Arellano kopt de bal weg. Piñango rent richting de bal. Piñango geeft een hoge lob. García is nu in balbezit. García geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Piñango met een snelle inworp. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Zauner rent richting de bal. Zauner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carrasquel is nu in balbezit. Carrasquel met een sublieme pass. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Valdés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiménez is nu in balbezit. Valdés begaat een overtreding. Valdés krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Urdaneta rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García probeert naar een medespeler te passen. Casas rent richting de bal. Casas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuboys 51%, FC Independiente de Cagua 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manuboys - FC Independiente de Cagua 0:0

50e minuut.
Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Mangana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa passt de bal in één keer door. Casas heeft problemen om de bal te vangen. Casas draait met de bal, schiet en ... Rocha probeert de bal aan de voet te houden. Linárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Téllez speelt de bal door. Zauner is nu in balbezit. Arellano begaat een overtreding. Arellano krijgt een gele kaart. Zauner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salazar wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mangana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vizcarrondo met de inworp. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Salazar passt de bal in één keer door. García is nu in balbezit. García passt de bal zonder na te denken. Casas rent richting de bal. Casas draait met de bal, schiet en ... Linárez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuboys 55%, FC Independiente de Cagua 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manuboys - FC Independiente de Cagua 0:0