Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 7
  • Stadion: Girona Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 556
Girona lucky Town
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Cichero rent richting de bal. Piñango verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Simonelli rent richting de bal. Simonelli passt de bal in één keer door. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Girona - lucky Town 1:0

24e minuut.
Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala probeert naar een medespeler te passen. Castillo met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Rivero controleert de bal met de borst. Guevara rent richting de bal. Amundaray onderschept slim de pass. Amundaray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Girona - lucky Town 1:1

31e minuut.
Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocando krijgt een gele kaart. Rosal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elie krijgt zijn hoofd ertegen. Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona - lucky Town 2:1

35e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Simonelli is nu in balbezit. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Simonelli haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Amundaray onderschept slim de pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray onderschept slim de pass. Amundaray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Girona - lucky Town 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girona 58%, lucky Town 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Girona - lucky Town 2:2

57e minuut.
Ayala trapt de bal weg. Piñango kopt de bal weg. Zabala heeft problemen om de bal te vangen. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona - lucky Town 3:2

69e minuut.
Guevara passt de bal in één keer door. Cichero rent richting de bal. Piñango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piñango krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli passt de bal zonder na te denken. Elie rent richting de bal. Elie haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona - lucky Town 4:2

75e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Elie de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie onderschept slim de pass. Elie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Piñango is nu in balbezit. Cichero onderschept slim de pass. Cichero geeft de bal voor. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girona 59%, lucky Town 41%.
Girona - lucky Town 4:2