Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaboFC Girona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez passt de bal zonder na te denken. Piñango rent richting de bal. Simonelli is nu in balbezit. Simonelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Simonelli is nu in balbezit. Simonelli met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pérez met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponzo met de inworp. Rangel kan de bal niet met de borst controleren. Rangel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ledezma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rey komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Yriarte kopt de bal weg. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rangel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simonelli de bal. Sosa met een sublieme pass. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo passt de bal in één keer door. Carvajal is nu in balbezit. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Piñango heeft problemen om de bal te vangen. Rangel is nu in balbezit. Rangel passt de bal in één keer door. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaboFC - Girona 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaboFC 39%, Girona 61%.
MaracaboFC - Girona 1:0

52e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een hoge lob. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Simonelli is nu in balbezit. Simonelli geeft de bal voor. Lozano probeert de bal aan de voet te houden. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Antúnez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zerpa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een lange en hoge pass. Zerpa kopt de bal weg. Elie is nu in balbezit. Elie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Yriarte is nu in balbezit. Yriarte passt de bal met de wreef. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaboFC 33%, Girona 67%.
MaracaboFC - Girona 1:0