Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-03 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 7
  • Stadion: FC SAJ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 667
FC SAJ Colosal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Tortolero met een sublieme pass. Inworp. Luces met de inworp. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Morles is nu in balbezit. Ávila is nu in balbezit. Morles maakt een afschuwelijke overtreding. Morles krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Malave rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luces. Malave is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sira de bal. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cumare trapt de bal weg. Montana kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrus de bal. Aranguren rent richting de bal. Aranguren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ávila speelt de bal door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal met de wreef. Oropeza is nu in balbezit. Oropeza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luces met een snelle inworp. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SAJ 55%, Colosal 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SAJ - Colosal 0:0

49e minuut.
Ávila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos speelt de bal door. Oropeza heeft problemen om de bal te vangen. Oropeza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Borboa niet meer kan verder spelen. Ledezma komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Perozo verovert de bal door een tackle van achteren. Perozo passt de bal in één keer door. Villalobos met een sublieme pass. Oropeza rent richting de bal. Oropeza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SAJ - Colosal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SAJ 29%, Colosal 71%.
FC SAJ - Colosal 1:0