Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catatumbo FC Ambar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Klungelig pakt Peláez de bal. Ayala rent richting de bal. Ayala met een sublieme pass. Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Lancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hinestroza neemt de hoekschop. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel. Lancken bokst de bal weg.

23e minuut.
Zambrano onderschept slim de pass. Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Lancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Ambar 1:0

38e minuut.
Kouffati verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala rent richting de bal. Kouffati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ayala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ayala kan niet meer verder spelen. Baena komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catatumbo FC 36%, Ambar 64%.
Catatumbo FC - Ambar 1:0

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Losada neemt de hoekschop. Hinestroza rent richting de bal. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel. Lancken bokst de bal weg.

53e minuut.
Baena geeft een hoge lob. Valente rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Lancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Ambar 2:0

54e minuut.
Molina rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Aristigueta rent richting de bal. Aristigueta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kouffati is nu in balbezit. Baena verovert de bal door een tackle van achteren. Baena met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Ambar 3:0

82e minuut.
Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva is nu in balbezit. Rauseo rent richting de bal. Rauseo passt de bal met de wreef. Hinestroza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Catatumbo FC - Ambar 4:0

88e minuut.
Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baena. Soublette is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kouffati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aristigueta is nu in balbezit. Aristigueta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catatumbo FC 38%, Ambar 62%.
Catatumbo FC - Ambar 4:0