Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rodrigolclub centro óptico de occidente
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Urdaneta met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navea met de inworp. Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota geeft een hoge lob. Olses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lupi geeft de bal voor. Klungelig pakt Rolán de bal. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Laya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - centro óptico de occidente 1:0

26e minuut.
Duval is nu in balbezit. Margiota onderschept slim de pass. Margiota probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rodrigolclub - centro óptico de occidente 1:1

37e minuut.
Duval rent richting de bal. Duval geeft een lange en hoge pass. Marchán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - centro óptico de occidente 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 66%, centro óptico de occidente 34%.
rodrigolclub - centro óptico de occidente 2:1

47e minuut.
Navea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangronis met de inworp. Saavedra rent richting de bal. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Anzoátegui kopt de bal weg. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sangronis met een sublieme pass. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota begaat een overtreding. Margiota krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Franco Reyes onderschept slim de pass. Franco Reyes met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rolán de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Oviedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franco Reyes komt bij de bal en schiet. Arismendi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - centro óptico de occidente 3:1

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangronis met de inworp. Daar is Marchán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Piedra probeert de bal aan de voet te houden. Concepción is nu in balbezit. Piedra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Concepción is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Concepción neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rodrigolclub - centro óptico de occidente 3:2

90e minuut.
Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra rent richting de bal. Met opzet legt Marchán zijn tegenspeler op de grond. Marchán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodrigolclub 25%, centro óptico de occidente 75%.
rodrigolclub - centro óptico de occidente 3:2