Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Streak FC La Guaira FC
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Carmona speelt de bal door. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vizquel geeft de bal voor. Ortigoza probeert de bal aan de voet te houden. Pedríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pedríquez is nu in balbezit. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal met de wreef. Betancourt rent richting de bal. Betancourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Vizquel verovert de bal door een tackle van achteren. Vizquel speelt de bal door. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - La Guaira FC 1:0

22e minuut.
Utrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montenegro. Utrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Utrera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Linárez is nu in balbezit. Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro met een sublieme pass. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - La Guaira FC 2:0

43e minuut.
Betancourt kopt de bal weg. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares passt de bal in één keer door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 38%, La Guaira FC 62%.
Streak FC - La Guaira FC 2:0

60e minuut.
García Rivas rent richting de bal. García Rivas schiet op doel. Klungelig pakt Dhers de bal. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dhers de bal. García Rivas rent richting de bal. García Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal in één keer door. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Streak FC - La Guaira FC 3:0

84e minuut.
Ortigoza geeft een hoge lob. Inworp. Peñaranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizquel rent richting de bal. Vizquel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streak FC 48%, La Guaira FC 52%.
Streak FC - La Guaira FC 3:0