Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
centro óptico de occidente Athletic Litoral
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 23.2
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ordóñez is nu in balbezit. Ordóñez passt de bal zonder na te denken. Kouffati is nu in balbezit. Kouffati heeft problemen om de bal te vangen. Kouffati draait met de bal, schiet en ... Laya bokst de bal weg. Klungelig pakt Galea de bal. Kouffati rent richting de bal. Kouffati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Zauner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vizcarrondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Carrizo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Arismendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati schiet op doel. Laya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Kouffati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arismendi rent richting de bal. Kouffati verovert de bal door een tackle van achteren. Kouffati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Athletic Litoral 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: centro óptico de occidente 52%, Athletic Litoral 48%.
centro óptico de occidente - Athletic Litoral 0:1

62e minuut.
Galea met een sublieme pass. Concepción rent richting de bal. Met opzet legt Carrizo zijn tegenspeler op de grond. Carrizo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bastardo verovert de bal door een tackle van achteren. Bastardo geeft een lange en hoge pass. Rolán rent richting de bal. Kouffati onderschept slim de pass. Kouffati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zauner probeert de bal aan de voet te houden. Arismendi is nu in balbezit. Leañez verovert de bal door een tackle van achteren. Leañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
centro óptico de occidente - Athletic Litoral 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: centro óptico de occidente 49%, Athletic Litoral 51%.
centro óptico de occidente - Athletic Litoral 0:2