Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sportingmg Arcangeles madrid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Barroso geeft de bal voor. Inworp. Chacón met de inworp. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza met een sublieme pass. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma draait met de bal, schiet en ... Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Saldivia controleert de bal met de borst. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal met de wreef. Barboza is nu in balbezit. Barboza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Medrano met een snelle inworp. Barboza is nu in balbezit. Barboza geeft de bal voor. Canales is nu in balbezit. Canales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Quintero met de inworp. Medrano is nu in balbezit. Medrano geeft een lange en hoge pass. Montezuma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Barboza is nu in balbezit. Barboza passt de bal met de wreef. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rocha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canales met een snelle inworp. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportingmg 47%, Arcangeles madrid 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sportingmg - Arcangeles madrid 0:0

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Silvestre de bal onder controle te krijgen. Petit rent richting de bal. Salas speelt de bal door. Petit is nu in balbezit. Petit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Perea geeft een lange en hoge pass. Montezuma rent richting de bal. Barboza rent richting de bal. Barboza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Medrano met de inworp. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barboza geeft een hoge lob. Canales is nu in balbezit. Canales haalt uit met een fantastische trap. Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canales zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Bencomo speelt de bal door. Barboza rent richting de bal. Barboza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montezuma de bal. Montezuma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sportingmg 60%, Arcangeles madrid 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sportingmg - Arcangeles madrid 0:0