Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-27 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: aidivale Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2058
aidivale eSport Aragua
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft een hoge lob. Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez schiet op doel. Chacín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aidivale - eSport Aragua 0:1

10e minuut.
Lezama probeert naar een medespeler te passen. Cardozo rent richting de bal. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Túñez is nu in balbezit. Túñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Riveros rent richting de bal. Riveros passt de bal zonder na te denken. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta onderschept slim de pass. Aristigueta geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Freire is nu in balbezit. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana probeert naar een medespeler te passen. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mangana geeft een hoge lob. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ... Ortuño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ortuño met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Aristigueta de bal. Cardozo met een sublieme pass. Túñez rent richting de bal. Túñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ortigoza geeft de bal voor. Inworp. Lezama met de inworp. Riveros rent richting de bal. Riveros geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidivale 51%, eSport Aragua 49%.
aidivale - eSport Aragua 0:1

51e minuut.
Mangana geeft een lange en hoge pass. Téllez is nu in balbezit. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm onderschept slim de pass. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera passt de bal zonder na te denken. Plasencia is nu in balbezit. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Freire met een snelle inworp. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidivale 57%, eSport Aragua 43%.
aidivale - eSport Aragua 0:1