Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-13 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: GEMN Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1113
minerven fc aidivale
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros passt de bal zonder na te denken. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ... Pulido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Duarte kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brizuela met een snelle inworp. Riveros is nu in balbezit. Riveros geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Oropeza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lezama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
minerven fc - aidivale 0:1

18e minuut.
Oropeza met een sublieme pass. Carrero rent richting de bal. Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero onderschept slim de pass. Carrero draait met de bal, schiet en ... Chacín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brizuela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurtado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Del Valle met een sublieme pass. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta geeft een hoge lob. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minerven fc 55%, aidivale 45%.
minerven fc - aidivale 0:1

57e minuut.
Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri geeft een hoge lob. Duijm kopt de bal weg. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aristigueta is nu in balbezit. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nava kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruggieri de bal. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ... Chacín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
minerven fc - aidivale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minerven fc 28%, aidivale 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
minerven fc - aidivale 1:1