Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-18 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 9
  • Stadion: ALLAH FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1357
Fc Los Garcia Centinelas
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Paredes kopt de bal weg. Silva probeert de bal aan de voet te houden. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Ferraresi de bal. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes met een sublieme pass. Zalzman rent richting de bal. Zalzman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Los Garcia 47%, Centinelas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Los Garcia - Centinelas 0:0

46e minuut.
Montiel met de inworp. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal zonder na te denken. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Paredes geeft de bal voor. Filardo probeert naar een medespeler te passen. Silva probeert de bal aan de voet te houden. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Solano is nu in balbezit. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Los Garcia - Centinelas 0:1

67e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Urbina rent richting de bal. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Aristigueta rent richting de bal. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zalzman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zalzman kan niet meer verder spelen. Monsalve komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Los Garcia 41%, Centinelas 59%.
Fc Los Garcia - Centinelas 0:1