Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eSport Aragua Centinelas
343 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Utrera speelt de bal door. Orozco rent richting de bal. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eSport Aragua - Centinelas 0:1

16e minuut.
Palacios rent richting de bal. Freire begaat een overtreding. Palacios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palomón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orozco kopt de bal weg. Ortigoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvajal rent richting de bal. Carvajal draait met de bal, schiet en ... Ortuño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal met de wreef. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco passt de bal in één keer door. Velásquez rent richting de bal. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Utrera kopt de bal weg. Palomón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Túñez is nu in balbezit. Túñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristigueta met de inworp. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eSport Aragua - Centinelas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eSport Aragua 63%, Centinelas 37%.
eSport Aragua - Centinelas 0:2

52e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Freire onderschept slim de pass. Cardozo speelt de bal door. Túñez is nu in balbezit. Túñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Daar is Fuenmayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuenmayor passt de bal in één keer door. Túñez rent richting de bal. Túñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eSport Aragua - Centinelas 1:2

59e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuenmayor met een snelle inworp. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Orozco is nu in balbezit. Orozco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Silva probeert de bal aan de voet te houden. Túñez maakt een snoekduik en kopt de bal. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eSport Aragua - Centinelas 2:2

75e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Utrera onderschept slim de pass. Ortigoza heeft problemen om de bal te vangen. Orozco is nu in balbezit. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Inworp. Aristigueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco is nu in balbezit. Orozco geeft een hoge lob. Ortuño bokst de bal weg.

87e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Ortuño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eSport Aragua 59%, Centinelas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eSport Aragua - Centinelas 2:2