Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Smile Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1608
FC Smile Gusif United
Normal Tactiek 4er Kette
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 34.7
matig Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Rücker geeft een hoge lob. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panosch. Panosch krijgt een gele kaart. Toppmöller moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Toppmöller kan niet meer verder spelen. Zwetschka komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Feinbier probeert naar een medespeler te passen. Lüdemann is nu in balbezit. Panosch is nu in balbezit. Lüdemann verovert de bal door een tackle van achteren. Lüdemann schiet op doel. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dahlmeier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schönberger met de inworp. Kraxenberger controleert de bal met de borst. Kraxenberger geeft een lange en hoge pass. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Segler geeft een hoge lob. Ragginger geeft de bal voor. Kraxenberger kopt de bal weg. Lüdemann is nu in balbezit. Lüdemann haalt uit met een fantastische trap. Gonzo bokst de bal weg.

23e minuut.
Gonzo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollhammer met een snelle inworp. Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zwetschka rent richting de bal. Zwetschka passt de bal met de wreef. Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Lüdemann is nu in balbezit. Segler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüdemann onderschept slim de pass. Lüdemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - Gusif United 0:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bühler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frings rent richting de bal. Frings geeft de bal voor. Gründer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dahlmeier geeft een hoge lob. Gründer is nu in balbezit. Gründer passt de bal zonder na te denken. Frings bereikt de bal nog maar net als eerste. Frings haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 65%, Gusif United 35%.
FC Smile - Gusif United 0:1

49e minuut.
Oswald geeft een lange en hoge pass. Lumpf kopt de bal weg. Schönberger geeft de bal voor. Lüdemann is nu in balbezit. Lüdemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - Gusif United 0:2

66e minuut.
Klungelig pakt Kraxenberger de bal. Kraxenberger passt de bal met de wreef. Feinbier rent richting de bal. Feinbier schiet op doel. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - Gusif United 0:3

70e minuut.
Zwetschka verovert de bal door een tackle van achteren. Zwetschka speelt de bal door. Kraxenberger rent richting de bal. Kraxenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - Gusif United 0:4

75e minuut.
Zwetschka passt de bal in één keer door. Lüdemann is nu in balbezit. Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier haalt uit met een fantastische trap. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Kraxenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lüdemann rent richting de bal. Kraxenberger met een sublieme pass. Lüdemann rent richting de bal. Lüdemann draait met de bal, schiet en ... Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollhammer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier onderschept slim de pass. Feinbier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Oswald geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollhammer met de inworp. Zwetschka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwetschka geeft de bal voor. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pollhammer is nu in balbezit. Pollhammer geeft een lange en hoge pass. Schönberger speelt de bal door. Kraxenberger rent richting de bal. Kraxenberger geeft een hoge lob. Gonzo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 78%, Gusif United 22%.
FC Smile - Gusif United 0:4