Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: aslantepe Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1881
aslanyürek Istanbul FC 1970
orta Tactiek move
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 28
brilliant Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen weak


6e minuut.
Tezer is nu in balbezit. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta passt de bal in één keer door. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kučava geeft een lange en hoge pass. Ortaylı rent richting de bal. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Płacheta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 1:0

10e minuut.
Richter is nu in balbezit. Płacheta onderschept slim de pass. Elbistanlı rent richting de bal. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Keskinoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Płacheta de bal. Tezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Płacheta draait met de bal, schiet en ... Biçici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elbistanlı is nu in balbezit. Šarušić verovert de bal door een tackle van achteren. Šarušić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bahtiyaroğlu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płacheta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 2:0

16e minuut.
Keskinoğlu speelt de bal door. Šarušić rent richting de bal. Šarušić passt de bal met de wreef. Ada is nu in balbezit. Ada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rokosza speelt de bal door. Płacheta rent richting de bal. Płacheta met een sublieme pass. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Šarušić passt de bal met de wreef. Tezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza onderschept slim de pass. Płacheta rent richting de bal. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 3:0

24e minuut.
Tezer is nu in balbezit. Šarušić onderschept slim de pass. Šarušić probeert naar een medespeler te passen. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaylı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Płacheta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płacheta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Biçici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 4:0

26e minuut.
Ortaylı rent richting de bal. Ortaylı speelt de bal door. Klungelig pakt Bahtiyaroğlu de bal. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Koçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučava rent richting de bal. Kučava geeft een lange en hoge pass. Płacheta kopt de bal weg. Kwasibrocki is nu in balbezit. Paal! Kwasibrocki controleert de bal met de borst. Biçici bokst de bal weg. Arnaudov met een sublieme pass. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 33%, Istanbul FC 1970 67%.
aslanyürek - Istanbul FC 1970 4:0

47e minuut.
Kwasibrocki rent richting de bal. Bahtiyaroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwasibrocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koçaner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 5:0

48e minuut.
Šarušić rent richting de bal. Šarušić geeft een lange en hoge pass. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... Biçici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 6:0

66e minuut.
Płacheta is nu in balbezit. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta schiet op doel. Biçici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 7:0

74e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Pozantı is nu in balbezit. Pozantı speelt de bal door. Ada is nu in balbezit. Ada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ortaylı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šarušić is nu in balbezit. Šarušić passt de bal met de wreef. Płacheta rent richting de bal. Płacheta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šarušić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demirçetin rent richting de bal. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Płacheta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Grzebaczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Elbistanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płacheta rent richting de bal. Płacheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - Istanbul FC 1970 8:0

86e minuut.
Płacheta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ortaylı de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šarušić neemt de hoekschop. Płacheta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 41%, Istanbul FC 1970 59%.
aslanyürek - Istanbul FC 1970 8:0