Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Brogowica
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3216
Karsznicka Modrzewianka Dziekanowice
ryś Tactiek 433
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Quốc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Tuấn geeft de bal voor. Inworp. Magnone met een snelle inworp. Márquez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Ba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vráblík bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurević probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel. Mitre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Inworp. Magnone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palenzuela rent richting de bal. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Magnone geeft een hoge lob. Daar is Quốc Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catanho speelt de bal door. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mitre trapt de bal weg van het doel. Grgurević is nu in balbezit. Grgurević passt de bal zonder na te denken. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:1

23e minuut.
Blitz probeert naar een medespeler te passen. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ... Mitre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:2

26e minuut.
Amortegui kopt de bal weg. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal in één keer door. Való rent richting de bal. Való schiet op doel. Mitre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Grgurević kopt de bal weg. Való heeft problemen om de bal te vangen. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mitre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:3

29e minuut.
Magnone passt de bal met de wreef. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Vignaud is nu in balbezit. Blitz verovert de bal door een tackle van achteren. Blitz draait met de bal, schiet en ... Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amortegui de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Walseth is nu in balbezit. Magnone onderschept slim de pass. Magnone geeft een lange en hoge pass. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Blitz passt de bal zonder na te denken. Márquez is nu in balbezit. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. Mitre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Való rent richting de bal. Való haalt uit met een fantastische trap. Mitre bokst de bal weg. Amortegui bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:4

41e minuut.
Catanho probeert naar een medespeler te passen. Quốc Tuấn is nu in balbezit. Való onderschept slim de pass. Való draait met de bal, schiet en ... Mitre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:5

43e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Orozco zijn tegenspeler op de grond. Orozco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 73%, Modrzewianka Dziekanowice 27%.
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:5

46e minuut.
Klungelig pakt Magnone de bal. Magnone passt de bal zonder na te denken. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. Mitre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Klungelig pakt Catanho de bal. Orozco is nu in balbezit. Orozco passt de bal met de wreef. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... Goetzinger bokst de bal weg.

51e minuut.
Palenzuela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grgurević de bal. Grgurević met een sublieme pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Quốc Tuấn de bal. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap. Mitre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salva zal de hoekschop nemen. Palenzuela kopt de bal weg. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mitre trapt de bal weg. Grgurević kopt de bal weg. Daar is Walseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnone rent richting de bal. Magnone haalt uit met een fantastische trap. Mitre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Magnone de bal. Magnone passt de bal met de wreef. Salva speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:6

60e minuut.
Catanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho passt de bal in één keer door. Való rent richting de bal. Való haalt uit met een fantastische trap. Mitre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:7

62e minuut.
Magnone rent richting de bal. Márquez is nu in balbezit. Márquez passt de bal met de wreef. Való heeft problemen om de bal te vangen. Való schiet op doel. Mitre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mitre speelt de bal door. Salva kopt de bal weg. Orozco is nu in balbezit. Való verovert de bal door een tackle van achteren. Való schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Való kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna met een snelle inworp. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Grgurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurević met een sublieme pass. Való rent richting de bal. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:8

74e minuut.
Catanho speelt de bal door. Való is nu in balbezit. Való passt de bal zonder na te denken. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mitre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:9

81e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Amortegui begaat een overtreding. Márquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Grgurević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mitre bokst de bal weg. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:10

84e minuut.
Magnone met een sublieme pass. Ba heeft problemen om de bal te vangen. Ba speelt de bal door. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 68%, Modrzewianka Dziekanowice 32%.
Karsznicka - Modrzewianka Dziekanowice 0:10